Tradisjonsmat

Tradisjonsmat Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,46 MB
FILNAVN
Tradisjonsmat.pdf
ISBN
6340515434715

BESKRIVELSE

«Tradisjonsmat» - nå også med skogfinske og samiske tradisjoner Da den første utgaven av «Tradisjonsmat» kom i september 1993, med oppskrifter fra Engerdal og Trysil, ble den tatt imot med stor begeistring fra leserne. «Tradisjonsmat» er ikke bare mat. Det er lokal historie og det er resultat av et fantastisk innsamlingsarbeid fra et stort antall mennesker fra ulike generasjoner. Den første utgaven ble raskt utsolgt, og i årene som har gått, har Trysil-forlaget jevnlig fått forespørsler om det kommer et nytt opplag. Derfor er det en stor glede å utgi denne 2. utgaven. Det er ei helt ny bok, som inneholder alt fra den første pluss mye mer! Nå også med skogfinske og sørsamiske mattradisjoner!

1. Her finner du gode oppskrifter på typisk norsk tradisjonsmat! Fårikål.

Fra Michelin-restauranter til hjemmelagde retter tilberedt gjennom flere generasjoner; spanjolene vet å spise godt. Norges Bygdekvinnelag lanserte satsinga Tradisjonsmatskolen gjennom et prosjekt i 2018 og 2019, som har satt i gang mye god aktivitet og ny giv for arbeidet med tradisjonsmat. Nå fortsetter det gode arbeidet med tradisjonsmatkurs i lokallagene. Abbel Tradisjonsmat lagar mat slik vi lærte det av våre besteforeldre.

RELATERTE BØKER