Tråler

Tråler - Redmond O'Hanlon | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Redmond O'Hanlon
DIMENSJON
11,9 MB
FILNAVN
Tråler.pdf
ISBN
1942361080757

BESKRIVELSE

Forfatteren går om bord på tråleren "Norlantean" som går ut fra Stromness på Orknøyene for å drive dypvannsfiske i Nord-Atlanteren. Denne boken er en personlig, entusiastisk, halvgal skildring av livet på havbunnen. Den handler også om livet om bord på en vanlig tråler, om mannskapets evnet til å stå opp mot naturkreftene, men også deres vilje til å sloss for en livsstil eller et ord for mye i en bar på land. Boken er en hyllest til dette mannskapet og deres hverdag.

Behov for ny garantiordning gjennom GIEK. Artikkel, publisert 29.

Moderne fartøyer tråler på opptil 1 000 meters dyp, men det er gjort forsøk med tråling på enda større dyp. Tråler, spesialbygd fiskefartøy som fisker med trål.Selv mindre trålere under 100 fots lengde har ekkolodd og elektroniske instrumenter som lokaliserer fiskeforekomstene. Ved bunntråling benyttes hekktrålere, hvor trålen blir satt ut og tatt inn igjen over skipets hekk (bakerste, øvre del).

RELATERTE BØKER