En samisk verdenshistorie

En samisk verdenshistorie - Hugo Lauritz Jenssen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hugo Lauritz Jenssen
DIMENSJON
4,74 MB
FILNAVN
En samisk verdenshistorie.pdf
ISBN
8614957527529

BESKRIVELSE

En samisk verdenshistorie følger sporene etter samene som reiste ut og oppdaget verden. De lot seg stille ut på verdensutstillinger og i zoologiske hager. Interessen fra publikum var voldsom, og samene ble flittig benyttet i den globale reklameindustrien. De var eksperter på overlevelse i ekstremt ugjestmilde strøk og ble polarhelter. En samisk verdenshistorie er en bok som ikke er skrevet tidligere.

100 historier om erotiske krumspring, smarte ... En samisk verdenshistorie følger sporene etter samene som reiste ut og oppdaget verden. De lot seg stille ut på verdensutstillinger og i zoologiske ha Ifølge sakprosaens egen fagetikk, er det ingen tvil om at En samisk verdenshistorie inneholder plagiat, skriver Bernhard Ellefsen.

Forventningene blir ikke mindre av den svært oppsiktsvekkende undertittelen - «Hvordan et arktisk urfolk erobret verden, ... «(A)t en så betydelig del av Jenssens bok gjør så omfattende og skruppelløs bruk av hennes funn, fremstillingsform, ord, historiske fotografier og sitater fra samtiden, er rett og slett uakseptabelt», skriver Bernhard Ellefsen i anmeldelsen av En samisk verdenshistorie. Boka «En samisk verdenshistorie» av Hugo Lauritz Jenssen mottar svært sterk kritikk av litteraturanmeldere. Anmelder Bernhard Ellefsen i Morgenbladet omtaler boka som «et dypt kynisk produkt ... Hugo Lauritz Jensen har skrevet "En samisk verdenshistorie", og forteller om samenes fascinerende erobring av verden, i samtale med Cille Biermann.

RELATERTE BØKER