Økonomi- og virksomhetsstyring

Økonomi- og virksomhetsstyring - Svein H. Gjønnes, Tor Tangenes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein H. Gjønnes, Tor Tangenes
DIMENSJON
9,85 MB
FILNAVN
Økonomi- og virksomhetsstyring.pdf
ISBN
7348288058216

BESKRIVELSE

Læreboken tar utgangspunkt i at økonomi- og virksomhetsstyring handler om implementering av virksomhets strategi, og tematikken er derfor organisert i henhold til en styringssløyfe. I betydelig større grad enn hva som er vanlig, er boken forankret i realistiske virksomhetsproblemer. Flere av bokens caser som anvendes for å tilføre praktisk relevans og lette fremstillingen, er hentet fra tjenesteytende sektor. Med sin vektlegging på og integrering av nyere styringskonsepter fyller boken et hull i læreboktradisjonen. Boken er særlig egnet for påbygningskurs på bachelornivå og kurs på masternivå og som støtte til praktikere. Svein H. Gjønnes er siviløkonom, MBA og statsautorisert revisor. Han er i dag partner og leder av rådgivningsenheten i BDO, samtidig som han er tilknyttet Handelshøyskolen BI som høyskolelektor II og foreleser i økonomi- og virksomhetsstyring på både bachelor- og masternivå. Tor Tangenes er siviløkonom og cand.merc. fra Norges Handelshøyskole. Han er førstelektor i økonomistyring og associate dean (faglig leder) for bachelorstudiet i økonomi- og administrasjon ved Handelshøyskolen BI.

Kurset fokuserer på målrettet verdiskapning gjennom strategiske mål, kritiske suksessfaktorer, strategikart og flerdimensjonal prosessanalyse. Hvordan fagområdet økonomi- og virksomhetsstyring forholder seg til verdiskapning og om hvordan styring av strategisk prosess kan operasjonaliseres ved bruk av balansert målstyring; Realitetstesting av planer og tiltak med bruk av budsjetter; Den ressurs- og posisjoneringsbaserte forklaringen på verdiskapning og konkurransemessige fortrinn ... Virksomhetsstyring. God virksomhetsstyring i statlige virksomheter er avgjørende for måloppnåelse med effektiv ressursbruk.

Dekkende sammendrag til eksamen. Karakter A.

RELATERTE BØKER