Kvalitetsledelse i prosjekter

Kvalitetsledelse i prosjekter - Jon Lereim | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Lereim
DIMENSJON
7,34 MB
FILNAVN
Kvalitetsledelse i prosjekter.pdf
ISBN
7644025451928

BESKRIVELSE

God kvalitetsledelse innebærer å jobbe systematisk med kvalitet i alle faser og aspekter av et prosjekt. I denne prosessen er det viktig at kundens krav og forventninger til kvalitet er tydelige, og at det er et balansert forhold mellom kvaliteten og nytteverdien av produktet eller tjenesten som leveres. Dette perspektivet har tilsynelatende fått mindre oppmerksomhet enn styring og kontroll av timer og fremdrift, men er like grunnleggende og avgjørende for et vellykket prosjekt. Denne boka tar for seg ulike prinsipper for kvalitetsarbeid i prosjekter, og sentrale tema er produkt-/tjenestekvalitet, leveransekvalitet, gjennomføringskvalitet, kvalitet i prosessene og kvalitet på effekter.

I denne prosessen er det viktig at kundens krav og forventninger til kvalitet er tydelige, og at det er et balansert forhold mellom kvaliteten og nytteverdien av produktet eller tjenesten som leveres. Prosjekt og kvalitetsledelse . Det anslås at ca.

Ikke riktig utgave? Fagsamling Trondheim tema 'Kvalitetsstyring i prosjekt' KRN region Trøndelag inviterer torsdag 23. januar 2020 kl 13:00 til fagsamling hos Statnett SF i Trondheim.

RELATERTE BØKER