Lungefysioterapi

Lungefysioterapi - Eline Thornquist | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eline Thornquist
DIMENSJON
12,59 MB
FILNAVN
Lungefysioterapi.pdf
ISBN
7670665211858

BESKRIVELSE

Lungefysioterapi utkom første gang i 1983 og har etablert seg som en "klassiker" innen fagområdet fysioterapi. I denne boken blir begrepet lungefysioterapi kraftig utvidet. Forfatteren stiller seg kritisk til tradisjonell diagnosetenkning og legger vekt på funksjonsvurderinger som utgangspunkt for behandling. Det gis også en grundig beskrivelse av relevante undersøkelsesmetoder, og vises konkret hvordan man skal gå frem i behandlingen. Denne nye utgaven er oppdatert på relevante områder, bl.a. når det gjelder litteraturreferanser.

Bare å ligge i en bestemt "drenasjestilling" har ingen hensikt. Pasienten må selv arbeide for å få opp slimet med å puste riktig og bruke riktig hosteteknikk. Lungefysioterapi.

Vi har derfor fått ordnet det slik at vi kan ha et enkelt årsmøte via nettet (teams). Kurset gir oppdatert fagkunnskap innenfor hjerte- og lungefysiologi, som forutsettes at deltakere på NFFs kurs i hjerte- og lungefysioterapi innehar i forkant av kurs. Det tildeles ikke kursbevis etter gjennomført kurs.

RELATERTE BØKER