Pustens mirakel

Pustens mirakel - Andy Caponigro | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andy Caponigro
DIMENSJON
12,36 MB
FILNAVN
Pustens mirakel.pdf
ISBN
3816159881516

BESKRIVELSE

Pusten er nøkkelen til all healing. Tusen år gamle pusteteknikker ble utviklet av hinduistiske yogier og kinesiske vismenn for å mestre frykt, helbrede sykdom og for å nå opplysthet. Teknikkene springer ut av livets pust - den åndelige livskraften som holder oss i live gjennom åndedrettet - og er forbausende kraftfulle.Forfatteren viser deg en rekke pusteteknikker som hjelper deg til å helbrede deg selv ved hjelp av ditt eget åndedrett.

Mysteriet får alle involverte til å miste forstanden og retningen i livet. Italiensk dramathriller. Vår pris 163,-.

Teknikkene springer ut av livets pust - den åndelige livskraften som holder oss i live gjennom åndedrettet - og er forbausende kraftfulle. Boka viser deg en rekke pusteteknikker som forfatteren mener skal hjelpe deg til å mestre frykt, helbrede sykdom og oppleve det guddommlige. Har litteraturliste og register.

RELATERTE BØKER