Spis Sørlandet

Spis Sørlandet - Marte Rostvåg Ulltveit-Moe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marte Rostvåg Ulltveit-Moe
DIMENSJON
12,94 MB
FILNAVN
Spis Sørlandet.pdf
ISBN
1370465963038

BESKRIVELSE

God mat og god samvittighet: Biolog og blogger Marte Rostvåg Ulltveit-Moe viser hvordan miljøvern og matlaging henger sammen. Det handler om lokale godsaker, sesongens fristelser, og norske råvarer i ny drakt. Boka Spis Sørlandet byr på alt fra lokal taco og kortreist hummus, til sørlandske klassikere som makrell, rabarbrasuppe og krabbefest. Vel bekomme!

Registrer din e-post og motta jevnlig nyhetsbrev med gode tips om opplevelser på Sørlandet. E-post: Leave this field empty if you're human: Film fra Sørlandet.

USUS skal bidra til kontinuerlig utvikling av bedriftene i regionen, samt synliggjøre landsdelen og det den har å by på gjennom merkevaren Visit Sørlandet. I mai 2012 testet jeg ut en måned på bare mat fra Sørlandet, og det gikk riktig så bra. Nå følger jeg ikke lenger like streng diett, men arbeidet med mat & miljø fortsetter både hjemme på eget kjøkken og ute i samfunnet sammen med andre engasjerte folk.

RELATERTE BØKER