Strikk svenske mønster; 20 modeller og 40 tradisjonelle mønster på en ny måte

Strikk svenske mønster; 20 modeller og 40 tradisjonelle mønster på en ny måte - Maja Karlsson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maja Karlsson
DIMENSJON
4,57 MB
FILNAVN
Strikk svenske mønster; 20 modeller og 40 tradisjonelle mønster på en ny måte.pdf
ISBN
1012967108396

BESKRIVELSE

Som i Norge har de i Sverige en fantastisk rik skatt av tradisjonelle flerfargede strikkemønster. Her ser vi nærmere på 40 av disse mønstrene, og forvandler dem med hjelp av strikk og garn til nye, vakre plagg. Blomster, border, geometriske figurer, stjerner, mennesker og dyr utgjør stammen i den svenske mønsterstrikkingen. Og i denne bokas mønsterbibliotek kan du ved hjelp av tydelige diagram og strikkede prøvelapper, se hvordan du maske for maske skaper dem. Designeren Maja Karlsson har anvendt bokens mønster på 22 strikkede plagg med varierende vanskelighetsgrad - alt fra sokker og votter til trøyer og kofter. Plaggene er fine og finurlig konstruerte med bearbeidede detaljer som gir det lille ekstra. La det vakre bildematerialet vekke din strikkelyst, og slipp løs fantasien og skaperkraften! Bruk de forskjellige mønstrene i boka på de plaggene du vil - eller anvend dem på helt andre strikkeprosjekt. For dette er en mønsterarv som er altfor vakker til å gå i glemmeboka. Maja Karlsson er en erfaren og kunnskapsrik strikkedesigner, forfatter, fotograf, kursleder, og er mye rundt og foreleser i både Sverige og Norge. Mange tusen følger henne på instagram.De flotte bildene i boken er tatt av Maria Rosenlöf.Se utdrag fra boka her: Bla i boka >

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Strikk svenske mønster, 20 modeller og 40 tradisjonelle mønster på en ny måte, 20 modeller med 40 traditionella mönster på nytt sätt' av Maja Karlsson fra Norges raskeste nettbokhandel.

Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Du finner det her! Trettifem votter (Innbundet) av forfatter Maja Karlsson. Pris kr 305 (spar kr 44).

RELATERTE BØKER