Sukkerdøden

Sukkerdøden - Unni Lindell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
3,51 MB
FILNAVN
Sukkerdøden.pdf
ISBN
9850228390155

BESKRIVELSE

Den svært overvektige datterens minner om dødsfallet setter foreldrene opp mot hverandre og provoserer frem en spiral av grusomheter, blant annet drapet på Kripossjef Martin Egge og flere uskyldige kvinner. Hemmeligheten omkring babyens død har vært en unik dekkoperasjon for en psykopat som har levd et perfekt dobbeltliv i mange år. I ly av hendelsene trigges en kaldblodig morder til å iverksette en farlig hevn. Politiet får et uvanlig krevende kriminalmysterium å løse. Den 32 år gamle politibetjenten Marian Dahles fortid blir trukket inn i saken på en helt spesiell måte og setter hennes kollegiale og profesjonelle forhold til etterforskningsleder Cato Isaksen og hele politietaten på en hard prøve. Dette er den åttende boken om Cato Isaksen, og hans nye kollega Marian Dahle. Bøkene er solgt til en rekke land, og har også gått som TV-serie.

Selve boka starter med at Martin Egge, Kripossjefen, blir påkjørt.Han blir fraktet til sykehus i koma, og så dør han på sykehuset. SUKKERDØDEN "Krim av godt Lindell-merke." Terje Stemland, Aftenposten. På et konditori husker plutselig overvektige Kari Helene Bieler hva som egentlig skjedde da lillebroren døde som baby for seksten år siden. I Sukkerdøden kastes vi rett ut i en scene der en liten, tilsynelatende tilfeldig, tildragelse gir omveltende innsikt for et såret sinn, som så reagerer slik at nye skjebnesvangre handlinger settes i gang.

Plott. Selve boka starter med at Martin Egge, Kripossjefen, blir påkjørt.Han blir fraktet til sykehus i koma, og så dør han på sykehuset. SUKKERDØDEN "Krim av godt Lindell-merke." Terje Stemland, Aftenposten.

RELATERTE BØKER