Den Russiske Litteraturens Historie: Ca. 1200-1900

Den Russiske Litteraturens Historie: Ca. 1200-1900 - Peter a. Kropotkin | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter a. Kropotkin
DIMENSJON
12,97 MB
FILNAVN
Den Russiske Litteraturens Historie: Ca. 1200-1900.pdf
ISBN
7518655147727

BESKRIVELSE

Peter A. Kropotkins verk om Den russiske litteraturens historie omhandler alle de sentrale russiske forfatterne fram til begynnelsen av 1900-tallet, samt kortere introduksjoner til mindre kjente forfattere. Leseren f r stifte n rmere bekjentskap med ruvende litter re skikkelser som Pusjkin, Gogol, Turgenjev, Tolstoj, Dostojevskij, Gorkij og Tsjekhov, med mange flere, og deres litter re virksomhet ses i lys av deres respektive sosio konomiske kontekst.Kropotkin analyserer de russiske forfatternes verker p en beundringsverdig m te, og i sin litter re kritikk viser han ofte til sammenlikninger med vestlige forfattere fra de samme periodene. Hans verk vil v re av stor interesse for enhver som nsker ta et dypdykk i den litter re virksomheten i Russland fram til begynnelsen av 1900-tallet, og er ogs relevant for den alminnelig historieinteresserte leser.

Denne boken er skrevet av forfatter Johan Faltin Bjørnsen. Og denne forfatteren skuffer aldri! I løpet av første verdenskrig ble om lag en million armenere drept etter ordre fra den tyrkiske regjeringen.

Andersen og Karen Blixen.Da Danmark i en del af sin historie også havde ... En forutsetning for japansk litteratur var innførselen av det kinesiske skriftspråket til de japanske øyene. Selv om fragmenter av brev, lovtekster og annet har overlevd fra århundrene før Nara-perioden, regnes krønikeverkene Kojiki (Beretning om gamle hendelser, 712 evtr.) og Nihongi eller Nihon shoki (Japans annaler, 720) som utgangspunktet for Japans litteraturhistorie. Den russiske revolution.

RELATERTE BØKER