Du blir det du spiser

Du blir det du spiser - Christine Helle | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Helle
DIMENSJON
12,97 MB
FILNAVN
Du blir det du spiser.pdf
ISBN
1205619128253

BESKRIVELSE

Boka inneholder over 70 oppskrifter på næringsrike, sunne og riktig sammensatte matretter. Den viser at det er fullt mulig å gå ned i vekt på tradisjonell norsk mat. I tillegg inneholder boka en egen kostplan, norgesdietter. Alle oppskriftene er næringsberegnet i forhold til energi, karbohydrater, proteiner og fett. Boka inneholder også ideer til hvordan du kan komme i gang med fysisk aktivitet.

Naturen blir også hva vi spiser og drikker. Dyr på beite bidrar til å hindre gjengroing av landskapet. Det er kanskje ikke så aktuelt om du spiser sushi, men skulle du få servert noe annet med pinner må du for all del ikke stikke dem ned i maten og la dem stå opp.

Omtrent 30 % av hinduene i verden er vegetarianere. For dem er ideen om å spise kjøtt helt utenkelig, og holdningen er at man ikke skal drepe et dyr for å mette sin mage når det finnes så mange deilige frukter og grønnsaker man kan spise. Det er mulig at når du blir søvnig etter å ha spist, kommer det fra kostholdet ditt.

RELATERTE BØKER