Kampen for livet

Kampen for livet - Anniken Golf Rokseth, Erlend Strand Rokseth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anniken Golf Rokseth, Erlend Strand Rokseth
DIMENSJON
11,23 MB
FILNAVN
Kampen for livet.pdf
ISBN
8671150805570

BESKRIVELSE

Anniken og Erlend har vært å se i dokumentarserien Kampen for livet på TV 2. Her er boken. En måned etter at hun hadde møtt mannen i sitt liv, fikk Anniken den utenkelige beskjeden: Hun hadde fått lymfekreft. Hun ble livredd. Ikke for kreften, men for at hun skulle dø fra Erlend, mannen hun var så forelsket i. Mannen som aldri vurderte å la henne kjempe kampen mot kreften alene. Mens hun har kjempet for livet og ventet på beskjed om hun skal få leve eller dø, har hun likevel klart å leve. I 2013 fikk hun og Erlend Kreftforeningens hederspris for sin åpenhet - om å leve med kreft, og om å leve med en som er syk. For det handler ikke bare om redsel og kreftceller. Det handler om å leve. Om å gå videre. Om å innfinne seg med livet slik det er nå. Anniken og Erlend har vært å se i dokumentarserien Kampen for livet på TV 2. Flere hundre tusen seere har fulgt dette paret med stor interesse hver uke og lært dem å kjenne som to helt spesiell unge mennesker.Les utdrag fra boka

Det blir slimsopp, symmetri og bakterier som lyser når de snakker sammen. (5:8) Jeg har alltid vært en drømmer, men livet har bydd på så mange utfordringer at drømmene har blitt visket ut en etter en.

Kjøp boken Kampen for livet av Anniken Golf Rokseth, Erlend Strand Rokseth (ISBN 9788251682244) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER