Kortfattet innføring i den bærbare litteraturen

Kortfattet innføring i den bærbare litteraturen - Enrique Vila-Matas | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Enrique Vila-Matas
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
Kortfattet innføring i den bærbare litteraturen.pdf
ISBN
9164667623532

BESKRIVELSE

Shandyene som står i sentrum i denne romanen har sitt navn etter helten i Laurence Sterns "Herr Tristam Shandys liv og meninger", og er en kulturell klubb, etablert i 1924. Medlemmene er kulturelle vagabonder, blant annet skikkelser som Arthur Rimbaud, Walter Benjamin, Louis-Ferdinand Céline, Scott Fitzgerald og Federico García Lorca. Det viktigste for medlemmene er å ivareta en kunst som er så blottet for normer og så anvendelig at man kan bære den med seg i en stresskoffert. Vi blir vitne til Shandy-klubbens tilblivelse, dens storhetstid og dens melankolske undergang.

Prost Gotvins geometri. Bildet av Dorian Gray.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Ikveld har jeg lest Kortfattet innføring i den bærbare litteraturen av Enrique Vila-Matas.Boka er fra 2006, så det er kanskje flere av dere som kjenner den fra før. Men for meg var dette et nytt bekjentskap.

RELATERTE BØKER