Vitenskap og åndelig praksis

Vitenskap og åndelig praksis - Rupert Sheldrake | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rupert Sheldrake
DIMENSJON
7,33 MB
FILNAVN
Vitenskap og åndelig praksis.pdf
ISBN
2498015311828

BESKRIVELSE

Effektene av åndelig praksis blir forsket på som aldri før. Mange studier viser at det å utøve religiøse og åndelige ritualer gjør folk lykkeligere og sunnere. I denne banebrytende boken viser Rupert Sheldrake hvordan vitenskapen validerer syv praksiser som mange religioner er bygget på: meditasjon, takknemlighet, kontakt med den mer-enn-menneskelige verden, å forholde seg til planter, ritualer, sang og pilegrimsferder. Sheldrake oppsummerer den nyeste forskningen på hva som skjer når vi tar del i disse praksisene. Han viser også hvordan leseren kan utforske dem selv. For de troende kan Vitenskap og åndelig praksis belyse opprinnelsen til egne tradisjoner og gi en ny forståelse av kraften deres. For de uten religiøs tilhørighet, kan boken vise hvordan åndelighetens kjernepraksis er tilgjengelig for alle. Dette er en bok for alle som lurer på om vi i kampen for radikal sekularisme har mistet fokus på viktige verdier. Ved å åpne oss for åndelighet kan vi finne styrken vi trenger for å leve mer tilfredsstillende liv, hevder Sheldrake.

Vitenskap og åndelig praksis. Rupert Sheldrake 379,00 kr.

Det er troen om at mennesket er av åndelig natur og at det derfor er utgått fra en åndelig verden og skal vende tilbake til en åndelig tilværelse. Kjøp Vitenskap og åndelig praksis fra Bokklubber Om syv øvelser som ligger som basis i alle de store verdensreligionene, og som øker i popularitet i et moderne samfunn uavhengig av religion. De resulterer i mennesker som er lykkeligere og kan hjelpe mot blant annet depresjon, søvnløshet og høyt blodtrykk. For de troende kan Vitenskap og åndelig praksis belyse opprinnelsen til egne tradisjoner og gi en ny forståelse av kraften deres.

RELATERTE BØKER