Kommunikasjon med uvanlige barn

Kommunikasjon med uvanlige barn - Per Lorentzen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Lorentzen
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Kommunikasjon med uvanlige barn.pdf
ISBN
8650868202424

BESKRIVELSE

Per Lorentzens utgangspunkt er at barn med funksjonsnedsettelser, sansevansker og kognitive mangler først og fremst er barn, og at de har de samme relasjonelle behovene som vanlige barn. Han utfordrer en tradisjonell forståelse der funksjonshemmede barns utviklingsbetingelser bare blir forstått utenfor vanlige og naturlige utviklingsforløp.Gjennomgangspersoner i boka er Agnes, som er en jente med omfattende sansevansker, og Nadia og Ingrida,de to lærere hennes. En rekke vignetter fra Agnes skolehverdag viser hvordan økt kommunikasjonskompetanse og språklighet vokser frem innenfor nære samspill mellom eleven og pedagogene. Det teoretiske grunnlaget henter forfatteren fra dialogisk kommunikasjonsteori, dynamisk utviklingspsykologi og nyere spedbarnsforskning.Boka er skrevet for studenter og profesjonelle som møter kommunikasjonssvake barn.Per Lorentzen er psykolog og ansatt ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter. Vurder å oppgrader nettleseren din til en nyere versjon.

ISBN-13 9788215022567 anerkjennende kommunikasjon. handling med andre barn og unge eller voksne.

RELATERTE BØKER