Lekelyst; med rom for innelek

Lekelyst; med rom for innelek - Trude Anette Brendeland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Anette Brendeland
DIMENSJON
11,66 MB
FILNAVN
Lekelyst; med rom for innelek.pdf
ISBN
1717023492166

BESKRIVELSE

Brendeland utfordrer leseren med spørsmålet: Er du en lekeklok voksen i en lekeklok barnehage? I leken møter barna utfordringer og avbrytelser. Med denne boka får du god hjelp til å oppdage noen hindringer og gjøre noe med dem, slik at barna i langt større grad opplever leken som fri. Her får du en rekke ideer til hvordan du kan innrede lekerom som inspirerer til lekende samspill. Lekelyst egner seg til å skape fornyet forståelse for lek. Den vil tenne en gnist i barnehagepersonalet og gjøre dem bedre rustet til å ta ansvar for barnas helhetlige lekemiljø. Det levnes ingen tvil: Arbeid med barn er arbeid med lek! "På hver eneste side kommer det et dryss av magisk støv mot leserens ansikt, og vips så er det ingenting som kan bli vanlig igjen. Les, nyt og la deg inspirere" Margareta Öhman

Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299,- . Hovedbøkene sendes alltid portofritt. Kjøp «Lekelyst - med rom for innelek» av Trude Anette Brendeland til en god pris på ark.no.

Sendes innen 5-7 virkedager. Kjøp boken Lekelyst; med rom for innelek av Trude Anette Brendeland (ISBN 9788273911865) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER