Om ikke nå, når da?

Om ikke nå, når da? - Primo Levi | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Primo Levi
DIMENSJON
3,50 MB
FILNAVN
Om ikke nå, når da?.pdf
ISBN
9989220279342

BESKRIVELSE

I Om ikke nå, når da? er handlingen lagt til tidsrommet juli 1943-1945. Romanen forteller om en liten gruppe partisaner i det tyskokkuperte Ukraina. Noen av dem har unnsluppet massakrer og dødsleirer, andre er desertører fra Den røde armé. De er på marsj vestover, og vi slipper dem ikke av syne før de når Italia, siste stasjon på vei til det forjettede land, Palestina. Levi kjenner disse menneskene, derfor mister de ikke troverdigheten selv i de avsnittene hvor deres eventyr og viderverdigheter bringer tanken hen på pikareskromanen. Her er galgenhumor og ironi, men også en understrøm av varme og kjærlighet til jødisk kultur, til det jødiske mennesket, som gir boken et videre perspektiv enn det man vanligvis .nner i romaner med så nær forankring i faktisk historisk sto.. Boken ble i 1982 hedret med de to høyest hengende litteraturprisene i Italia - Viareggio- og Campiello-prisen. Etterord ved Margareth Hagen, professor i italiensk litteratur ved Universitetet i Bergen.

Mer informasjon om mulige unntak for andre nordiske og nærliggende land følger... Hvis ikke du, hvem? Hvis ikke nå, når? Miljøkamp nytter, det viser historien, ... Det får da være grenser for hvor mange foreldre ett barn skal forholde seg til .

Det får da være grenser for hvor mange foreldre ett barn skal forholde seg til . ...

RELATERTE BØKER