Operasjefen

Operasjefen - Bjørn Simensen, Ottar Julsrud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Simensen, Ottar Julsrud
DIMENSJON
12,14 MB
FILNAVN
Operasjefen.pdf
ISBN
3721955372130

BESKRIVELSE

Som operasjef gjennom atten år er Bjørn Simensen en formidler av et langt og viktig kapittel i norsk operahistorie. Dette er Simensens egen livshistorie, og veien fram til jobben som operasjef - fortalt til forfatteren Ottar Julsrud, da Simensen etter fire slag måtte innse at han ikke kunne skrive dette selv. På mange måter har denne beretningen elementer av et norsk folkeeventyr, med Bjørn i rollen som en Askeladdenfigur. Han er fattiggutten fra Nordkisa som måtte pante flasker så familien fikk penger til brød - men som på tross av sin bakgrunn får kronet sitt livsverk da han avslutter sin karriere med å gå frem på scenen, og foran hele nasjonen ønske Velkommen til, og erklærer det nye operahuset i Bjørvika for åpnet. Bjørn Simensen har vist seg å ha et særegent talent for det å lede kunst-kulturinstitusjoner, og i denne boka får leseren et inntrykk av hvordan hans utradisjonelle og uformelle lederstil blir en suksessoppskrift. Det må skje noe. Ordene lød som en grunntone i Bjørn Simensens strategi, og det er et rastløst og genuint menneskelig engasjement vi får inntrykk av i denne boka, kombinert med solid menneskelig overskudd og en sterk hengivenhet for Den Norske Opera.

1 dag siden - Hele min generasjon har egentlig svikta klimasaken. Nils Are Karstad Lysø fratrer stillingen som leder for Den Norske Opera & Ballett sommeren 2017. OPERASJEFEN SELV! Publisert: 19.04.2018. Bjørn Simensen var operasjef i atten år, og nå er boken om hans liv og karriere utkommet på Gren Forlag.

OPERA TRØNDELAG SA er et distriktsoperaselskap med formål å ... Operasjefen ber folk være tålmodige Ber folk være tålmodige. Av Jonas Brække 599 innlegg .

RELATERTE BØKER