Det var en gang en elv

Det var en gang en elv - Diane Setterfield | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Diane Setterfield
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
Det var en gang en elv.pdf
ISBN
3165625328301

BESKRIVELSE

Et strålende utført mysterium der folketro, spenning og romantikk møter vitenskapelig nysgjerrighet ved begynnelsen av den moderne tid. En bok like spennende som en krimroman og like stemningsfull som Setterfields bestselger Den trettende fortellingen. Noen sier at elven tok henne. Andre sier at den brakte henne tilbake til livet. Det er en mørk midtvinterkveld på det gamle vertshuset ved Themsen. Stamgjestene underholder seg med å fortelle historier da døren plutselig går opp og en såret fremmed stiger inn. I armene holder han et druknet barn. Flere timer senere begynner den døde jenta å røre på seg, får pusten tilbake og slår øynene opp. Er det et mirakel? Er det trolldomskunst? Og hvem sitt barn er det?

Setterfield skriver som et eventyr. Det handler om fortellingene som går fra munn til munn og stedet er hovedsaklig et gammelt vertshus ved Themsen.

pris: 289,-Spar: 36,-Noen sier at elven tok henne. Andre sier at den brakte henne tilbake til livet.

RELATERTE BØKER