En høst av rubiner

En høst av rubiner - Tessa Afshar | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tessa Afshar
DIMENSJON
12,36 MB
FILNAVN
En høst av rubiner.pdf
ISBN
6260630221706

BESKRIVELSE

Sara, slektning av profeten Nehemja, er skriver hos dronningen av Persia - den eneste kvinnen som fyller en slik stilling i det persiske riket. Sara er usedvanlig dyktig og fortrolig med bokruller og opptegnelser. Mennesker derimot, strever hun mer med. Men vidd og selvironi har den unge jødiske skriveren i rikt monn - det viser seg å komme godt med i livet ved hoffet. En skriver forventes å kunne lese både det som er skrevet på linjene og det som er skrevet mellom dem. Etter å ha løst en særdeles ømtålig gåte for dronningen blir Sara til sin forferdelse belønnet med et adelig ekteskap og må forlate jobben hun elsker. En traumatisk bryllupsfeiring resulterer i skandale og dyp forakt. Selv skulle Sara gjerne ha vært den ulykksalige foreningen foruten, men det nye fruelivet byr på uante utfordringer og vennskap. For første gang opplever Sara seg verdsatt for den hun er, ikke først og fremst for hva hun presterer. Men ektemannen? Han er en hard nøtt å knekke.

Last ned utdrag Legg i ønskeliste. En høst av rubiner.

Tessa Afshar; Karin Holt (Oversetter) ; Arve Holt (Oversetter) Serie: Sara og Darius 1. Sara, slektning av profeten Nehemja, er skriver hos dronningen av Persia - den eneste kvinnen som fyller en slik stilling i det persiske riket.

RELATERTE BØKER