Fantastiske reptiler og amfibier

Fantastiske reptiler og amfibier - Tom Jackson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Jackson
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Fantastiske reptiler og amfibier.pdf
ISBN
5701633207889

BESKRIVELSE

Praktboka som tar deg med ut i villmarken og viser deg kule krypdyr og amfibier fra hele verden. I denne boka blir du kjent med disse fascinerende dyrene gjennom nydelige illustrasjoner og utrolige fakta. Se etter frosken som (nesten) kan fly, firfislen som kan løpe på vannet og amfibiet som mangler bein. Visste du at når kobraen hveser, høres det ut som om den knurrer? At haviguanen krymper når det er lite mat? Eller at Darwins frosk tilbringer barndommen inni munnen til faren sin? Bla videre, og lær mer om disse flotte skapningene.

Heftet presenterer bestemmelsesnøkler for egg, larver og ... Amfibier er landlevende virveldyr, som er avhengige av vann for å fullføre livssyklusen sin.Eggene legges i vann og klekker til larver (), som gjennomgår en metamorfose før de blir voksne landdyr. Ordet amphibios er gresk og betyr «liv på begge sider» - som henviser til at individene lever to helt forskjellige liv, et som vanndyr og et som landdyr (med noen få unntak, se under). Fantastiske reptiler og amfibier Tom Jackson Praktboka som tar deg med ut i villmarken og viser deg kule krypdyr og amfibier fra hele verden.

Emnekategori: Barn og ungdom: generell interesse: reptiler og amfibier ; Se flere produktegenskaper. 229,-Hent i butikk .

RELATERTE BØKER