Kvinnen i rødt

Kvinnen i rødt - Eileen Goudge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eileen Goudge
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
Kvinnen i rødt.pdf
ISBN
2621371710420

BESKRIVELSE

Alice Kessler har sonet ni år i fengsel for drapsforsøk på mannen som fyllekjørte og drepte den eldste sønnen hennes. Nå er hun tilbake i hjembyen og håper på gjenforening med den andre sønnen. Jeremy er nå 16 år og anklages for voldtekt. Samtidig som Alice prøver å renvaske sønnen, må hun slåss mot mannen som fikk henne fengslet, og som nå er byens borgermester. Hun får uventet hjelp av Colin McGinty, en tørrlagt alkoholiker og enkemann. Bestefaren hans var berømt for et portrett av en kvinne i rødt, som viser seg å være Alices bestemor. Sammen avdekker de en forbudt krigsromanse og en hemmelighet som ikke tåler dagens lys.

Nå er hun tilbake i hjembyen og håper på gjenforening med den andre sønnen. Jeremy er nå 16 år og anklages for voldtekt. Reposting av en gammel story jeg skrev for noen år siden, som endel kv... Da Norge ble selvstendig og fikk egen grunnlov i 1814, var det ingen likhet for loven mellom kvinner og menn.

Om kvelden forteller de hverandre … LES MER historier. Kvinnen med rødt hår fikk jeg som lese-eksemplar fra Gyldendal og dessverre eller heldigvis har jeg hatt denne liggende i «skal-lese-stabelen» siden den kom ut i 2017. Romanens hovedperson er Cem, han bor sammen med sin mor, faren har forlatt dem og økonomien er dårlig. Kvinnen på bildet du ser, har ifølge Daily Mail blitt symbolet på demonstrasjonene i Tyrkia.

RELATERTE BØKER