Menneskerettigheter

Menneskerettigheter Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,1 MB
FILNAVN
Menneskerettigheter.pdf
ISBN
8074260982423

BESKRIVELSE

Denne innføringen i internasjonale menneskerettigheter er unik i sitt slag i Norge. Den legger vekt på å forklare innholdet i menneskerettighetene ved hjelp av et stort antall eksempler, og viser hvordan de spiller en viktig rolle i debattene om mange av vår tids viktigste spørsmål. Første del av boken beskriver ulike typer menneskerettigheter, deres historiske bakgrunn og de mellomstatlige organisasjonene som overvåker dem. Den andre delen diskuterer aktuelle problemstillinger, og gir også en innføring i menneskerettighetsspørsmål i Norge. Boken er full av eksempler, fra bruken av glattceller og religions- og livssynsundervisning til internasjonale saker som rettsoppgjør, kamp mot terrorisme, barnearbeid og kritikk av vestlig dobbeltmoral. Også spørsmål som bedrifters ansvar når det gjelder å respektere menneskerettighetene og forholdet mellom menneskerettighetene og tradisjonelle verdier blir viet oppmerksomhet. Boken egner seg til all undervisning som tar for seg internasjonale spørsmål og for enhver som er opptatt av det samfunnet vi lever i - både her hjemme og internasjonalt.

Barn er ikke mini-mennesker med mini-rettigheter. Det betyr at alle nasjonale og internasjonale lover skal beskytte barn på lik linje med voksne.

- 3. studieår i masterstudiet i rettsvitenskap (eller eksamener som kvalifiserer for fritak for disse) eller; Fullført masterstudium i rettsvitenskap ved UiO (profesjonsstudium) eller tilsvarende.; Du er unntatt fra forkunnskapskravene hvis du har opptak til et annet masterprogram ved UiO der ... Menneskerettigheter er blitt både mål og middel, og man har opptrådt på verdensscenen som om alle delte menneskerettighetene som universielle.

RELATERTE BØKER