Mentale knagger

Mentale knagger - Mette Holme Ingeberg, Dag Willy Tallaksen, Børge Eide | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Holme Ingeberg, Dag Willy Tallaksen, Børge Eide
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Mentale knagger.pdf
ISBN
2494883600568

BESKRIVELSE

Mentale knagger - en innføring i psykisk helsearbeid er skrevet for studenter i bachelorprogrammene i helse- og sosialfagutdanningene.Gjennom studenten Siri møter leseren flere eksempler på hvordan mennesker med psykiske lidelser kan oppleve livet sitt. Boka tar blant annet opp sentrale temaer som behandlingsfilosofi, etikk, nettverk, brukermedvirkning og miljøterapi.Forfatterne har hatt et ønske om å heve bokens menneskelige tema ut over lærebokformatets stramme saklige rammer, og har tatt i bruk dikt, billedkunst og utdrag fra skjønnlitterære tekster. Håpet er at dette vil inspirere leseren til ytterligere refleksjon og fordypning i temaet psykisk lidelse og psykisk helsearbeid.Boka har caseoppgaver og studiespørsmål. Den er rikt illustrert av Arild Berg.Innhold:Del 1 gir en kort innføring i hva psykisk helsearbeid handler om. Etikk, ulike innfallsvinkler til psykisk helse og psykisk lidelse og hvilke forutsetninger som må ligge til grunn for praksis, blir presentert.I del 2 treffer du Siri i hennes møte med mennesker med de mest sentrale lidelsene. Her finner du også stoff om hvordan du som hjelper kan forholde deg til mennesker med de psykiske lidelsene som er nevnt.I del 3 blir vesentlige forutsetninger for praksis innen psykisk helsearbeid, så som lovverk og tjenestetilbud, gjennomgått. I denne delen er også kommunikasjon, mestring og miljøterapi vektlagt.

Gjennom studenten Siri møter leseren flere eksempler på hvordan mennesker med psykiske lidelser kan oppleve livet sitt. Mentale knagger - en innføring i psykisk helsearbeid er skrevet for studenter i bachelorprogrammene i helse- og sosialfagutdanningene.. Gjennom studenten Siri møter leseren flere eksempler på hvordan mennesker med psykiske lidelser kan oppleve livet sitt. Mentale knagger - en innføring i psykisk helsearbeid er skrevet for studenter i bachelorprogrammene i helse- og sosialfagutdanningene.

Boka tar blant annet opp sentrale temaer … Mentale knagger - en innføring i psykisk helsearbeid er skrevet for studenter i bachelorprogrammene i helse- og sosialfagutdanningene.Gjennom studenten Siri møter leseren flere eksempler på hvordan mennesker med psykiske lidelser kan oppleve livet sitt. Boka tar blant annet opp sentrale temaer som behandlingsfilosofi, etikk, nettverk, brukermedvirkning og miljøterapi.Forfatterne har hatt ... I mental trening er det fire basisteknikker som det er nyttig å beherske: Avspenning; Visualisering; Målsetting; Indre Dialog; Du vil få konkrete eksempler på teknikker du kan tilegne deg og øve på. Mentale knagger - en innføring i psykisk helsearbeid er skrevet for studenter i bachelorprogrammene i helse- og sosialfagutdanningene.

RELATERTE BØKER