Roma

Roma - Hugo Flaten | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hugo Flaten
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Roma.pdf
ISBN
8526355718033

BESKRIVELSE

Ingen annen by har flere plasser enn Roma. Heller ikke så forskjellige eller så vakre og fulle av historie. Det er ikke alltid at det er de store monumentene og turistmagnetene i byen som gjør sterkest inntrykk. Det mange lengter tilbake til og som gjør at man kommer igjen og igjen er kanskje heller atmosfæren fra en romersk piazza, full av historie, farger, lyder og lukter; det er den autentiske stemningen fra den Evige Stad. Piazzaene er på en måte Romas varemerke.Hugo Flaten (f. 1950) er lege, forfatter og Roma-entusiast. Han har arbeidet som allmenlege, bedriftslege og i mange år i farmasøytisk industri. Nå delvis pensjonert. Han har alltid hatt en stor interesse for Roma, har vært i Roma utallige ganger og er meget godt kjent i byen. I 2014 ga han ut boken, «Roma : fontenenes by», en praktbok som har fått god mottagelse. Hugo Flaten er også foredragsholder og har guidet flere gruppeturer i Roma.

Roma har 2 879 728 innbyggere (2019), mens storbyområdet har 4 600 162 innbyggere (2019). Roma er Italias administrative, kulturelle og religiøse sentrum.

A down-to-earth account of the lives of both illustrious and ordinary Romans set in the last days of the Roman Republic. 8. juni 2020 kl 12-18: Regnbyger, Temperatur 23, 2,5 mm, Svak vind, 3 m/s fra sør-sørvest roma 2018 13+ 2 t 14 min Internasjonale filmer Oscar-vinner Alfonso Cuarón gir oss et levende og rørende portrett av en innfødt hushjelps historie med Mexicos politiske og sosiale uro på 70-tallet som bakteppe. The #1 Best Value of 7,559 places to stay in Rome.

RELATERTE BØKER