Strikk fra Lôkal

Strikk fra Lôkal - Camilla Dingsøyr | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Dingsøyr
DIMENSJON
4,79 MB
FILNAVN
Strikk fra Lôkal.pdf
ISBN
8122342926547

BESKRIVELSE

Strikk en genser på to dager! Camilla Dingsøyr designer strikkeplagg og lager oppskrifter under det populære merkenavnet Lôkal. Nå er oppskriftene på de myke og behagelige plaggene samlet i en egen bok. Mykt garn, tykke pinner, inspirasjon fra det urbane motebildet med en avslappet, ungdommelig stil, er karakteristisk for strikkeplaggene til Camilla Dingsøyr. I denne boka er det samlet enkle oppskrifter på deilige gensere, lange og behagelige strikkejakker, tøffe plagg til mannen, kule luer, variert strikk til de aller minste og en rekke morsomme og originale småplagg for den mer lekne. Alt strikkes i god ullkvalitet som gir fine, men slitesterke plagg. Bla i boka

«Strikk fra Lôkal» av Camilla Dingsøyr. Gensere, jakker og småplagg i avslappet, ungdommelig stil fra designeren bak merkenavnet Lôkal.

Heldige er de mange som har fått e... Strikk fra Lôkal av Camilla Dingsøyr innbundet, 2017, Norsk (bokmål), ISBN 9788272016257. Strikk en genser på to dager! Camilla Dingsøyr designer strikkeplagg og lager oppskrifter under det populære merkenavnet Lôkal.

RELATERTE BØKER