Utvikling eller avvikling?

Utvikling eller avvikling? - Oddvar Smukkestad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oddvar Smukkestad
DIMENSJON
12,62 MB
FILNAVN
Utvikling eller avvikling?.pdf
ISBN
2816326314172

BESKRIVELSE

Hensikten med denne boken er å gi en enkel og kortfattet oversikt over hovedretningene innenfor utviklingsteori fra faget vokste fram etter den 2. verdenskrig og fram til i dag. Ikke bare har utviklingsbegrepet endret innhold i løpet av de siste 20-30 årene. Det har også dukket opp sterke motforestillinger mot de etablerte utviklingsteoriene og måten bistand har vært drevet på gjennom 50 år. Boken er rettet mot utviklingsstudier, flerkulturelle studier, statsvitenskap, sosiologi og sosialantropologi.

Man skulle nesten tro at vi var i ferd med å avvikle det meste i Troms og Finnmark ut i fra påstandene til enkelte politikere og journalister. Det påstås at alle reformene som er igangsatt i den senere tid ikke er en forandring til det bedre, som jo er hovedhensikten med en reform.

1684,6 km riksvei som representerer den viktigste transportkorridoren langs vei i landsdelen. For dem som bor på fastlandet.

RELATERTE BØKER