Advarsel; svenske tilstander i Norge

Advarsel; svenske tilstander i Norge - Einar Haakaas | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Haakaas
DIMENSJON
4,22 MB
FILNAVN
Advarsel; svenske tilstander i Norge.pdf
ISBN
1379827781171

BESKRIVELSE

"Svenske tilstander" har blitt et skjellsord i Norge. Mens biler settes i brann, parallellsamfunnene vokser og voldelige gjenger får herje i vårt naboland, har Norge vært forskånet fra utviklingen. Eller har vi det? I "Advarsel" forteller den rutinerte gravejournalisten Einar Haakaas en sjokkerende historie om hvordan gjengen Young Bloods vokste fram i bydelen Holmlia. Han følger gjengens sentrale medlemmer fra ungdomstiden til i dag. Det er en rystende historie om vold, tortur og lukrative narkotikamarkeder. Han snakker med Holmlia-beboere som har fått nok av en gjeng som har fått herje nesten fritt i bydelen, og tar samtidig turen til våre naboland for å sammenlikne. Nådeløst avdekker han hvordan politikere og politi - med et par hederlige unntak - har skjønnmalt og bortforklart utviklingen. Dramatisk, ærlig og brennaktuell - denne boka dokumenterer at de svenske tilstandene er på vei til Norge. Einar Haakaas har skrevet en sterk advarsel mot en samfunnsutvikling de færreste ønsker."Denne boken bør ethvert samfunnsengasjert menneske lese.» Finansavisen

Derfor har koronatiltakene uteblitt i Sverige. Publisert Publisert .

Gundersens forrige bok, Da postmodernismen kom til Norge, ble nominert til både Kritikerprisen for beste sakprosabok i 2016 og til Brageprisen. Kan innvandring ødelegge Norge? Programleder Leo Ajkic lytter til folks uro for innvandring og "svenske tilstander" i Norge. Svenske eller danske tilstander Av: Hans Rustad 21. september 2009, 10:59 Den svenske journalisten Lene Sundström har skrevet boken 'Världens lyckligaste folk - En bok om Danmark', en dokumentarbok om et broderfolk hun i barndommen og studietiden elsket, men nå vil advare svenskene mot. «Svenske tilstander» har blitt et skjellsord.

RELATERTE BØKER