Det øyet ikke ser

Det øyet ikke ser - Lee Child | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
10,24 MB
FILNAVN
Det øyet ikke ser.pdf
ISBN
9393471475060

BESKRIVELSE

New York. Jack Reacher sitter på t-banen sammen med fem andre passasjerer. Fire av dem virker harmløse nok, men den femte er det noe rart med. Jack Reacher er flink til å peke ut selvmordsbombere, og nå mistenker han Susan Marks. Toget er på vei mot sentralstasjonen, og han er nødt til å tenke raskt. Dette er den trettende boka om Jack Reacher.les utdrag fra boka

Stedet er New Yorks tunnelbane klokken to om morgenen. Jack Reacher sitter trøtt og studerer sine medpassasjerer. Det øyet ikke ser Lee Child (Pocket) Tips en venn 155 kr Antall .

Eksplosivbelter har utviklet seg omtrent like mye som baseballhansker. Ta et stykke lerret ... Heller ikke i det tilfellet så Per-Willy at noe slikt kunne være rasistisk.

RELATERTE BØKER