En foreløpig verden

En foreløpig verden - Hilde Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Johansen
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
En foreløpig verden.pdf
ISBN
2557217760288

BESKRIVELSE

En foreløpig verden er dikt om å være i en verden som stadig er i endring, som er gammel, men blir ny. Det handler om gamle oppdagere og om nye oppdagelser. Havet stiger, terrenget endrer seg, også inni mennesker. Hilde Johansens debut er ført i et originalt og sikkert språk. En foreløpig verden er dikt med en stadig utforskning av en verden i stadig endring, av vår kollektivt opparbeidede kunnskap og hvordan vi forholder oss til hverandre. Kartene våre har en datostempling. Hva skjer når havet stiger og grensene mellom hav og land forandres? Hilde Johansen (f. 1976) er fra Svolvær og bor i Bergen med sine to døtre. Hun er utdannet språkviter. En foreløpig verden er hennes debut.

F or de fleste av oss er det uvissheten som er vanskeligst å håndtere. Vi vet ikke om vi klarer å holde oss friske, hva som skjer om vi blir smittet, om vi har jobb i fremtiden og hvordan samfunnet blir etter pandemien.

Havet stiger, terrenget endrer seg, også inni mennesker. Hilde Johansens debut er ført i et originalt og sikkert språk. Basert på den digre SUV-en Q8, har Audi sin RS-avdeling gjort store grep med bilen.

RELATERTE BØKER