Evig is; Arktis og Antarktis

Evig is; Arktis og Antarktis - Gerard Cheshire | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerard Cheshire
DIMENSJON
11,20 MB
FILNAVN
Evig is; Arktis og Antarktis.pdf
ISBN
6647967682100

BESKRIVELSE

Boken handler om villmarksområdene Arktis og Antarktis. Med bilder og tekst tar boken deg med på en reise gjennom de polare områdene, og gir et fasettert bilde av mangfoldet i naturen, plante- og dyrelivet. Boken berører kulturhistorien i områdene, og fokuserer på naturskildringer. Har statistikk, register og bilderegister.

innbundet, 2008. Sendes innen 3-5 virkedager.

Forskere undersøker også andre effekter av issmelting og stigende temperatur i Arktis, blant annet på vinder og værforhold. Kjøp 'Evig is, Arktis og Antarktis' av Gerard Cheshire fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788278227459 Antarktis er området rundt Sørpolen.Navnet kommer fra det greske sammensatte ordet Antarktiké (Aνταρκτική), som betyr «omvendt av Arktis».

RELATERTE BØKER