Maskiner + maskinkjøring

Maskiner + maskinkjøring En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,95 MB
FILNAVN
Maskiner + maskinkjøring.pdf
ISBN
5864057158670

BESKRIVELSE

Fører til utdanning av maskinførere som dekker gravemaskiner, gravelastere, hjullastere, dosere, veihøvler og dumpere. Den dekker modul 2.1 etter gjeldende læreplan. Det er lagt vekt på et godt og forståelig språk uten bruk av fremmedord. Stikkordregisteret gjør boken egnet som oppslagsverk. Boken er egnet for undervisning, og for selvstudie. Den oppdateres jevnlig i forhold til endringer i regelverk og forskrifter.

Stikkordregisteret gjør boken egnet som oppslagsverk. Boken er egnet for undervisning, og for selvstudie.

Den dekker modul 2.1 etter gjeldende læreplan. Du kan velge enten yrkesfaglig utdanning eller høyskoleutdanning for å bli maskinsjef. Yrkesfaglig utdanning I videregående opplæring velger du å ta opplæring i bedrift i motormannsfaget, etter to år på skole..

RELATERTE BØKER