Nå!

Nå! - Erik Bertrand Larssen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Bertrand Larssen
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Nå!.pdf
ISBN
7912162805608

BESKRIVELSE

Lær å leve akkurat NÅ! Se for deg at du er helt rolig. Uansett hva som skjer. Stress, forstyrrelser, irritasjoner - det biter ikke på deg. Tankene dine er samlet rundt det du holder på med. Innimellom løfter du blikket og legger merke til alle de fine tingene rundt deg. Gjennom dagen opplever du stadig at du får små drypp av påfyll, av energi. I denne boka bruker Erik Bertrand Larssen sine egne erfaringer, både personlig og som mentaltrener, til å vise oss hvordan vi kan hente ut den kraften som finnes i å leve her og nå. Det handler om å trene opp din indre styrke. Bare da kan du være helt til stede i livet ditt. Det er NÅ! forandringen skjer.

BESKRIVELSE Du ønskes velkommen til et nettsted som er ment for det vakre og positive. Besøket skal gjøre alle i godt... En smart og oversiktlig TV-Guide.

Selger vi ikke, betaler du ingenting. Og nå Har du alt glemt det. Blad om da, Eller flytt på deg.

RELATERTE BØKER