Perlebryggeriet

Perlebryggeriet - Jenny Hval | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Hval
DIMENSJON
4,92 MB
FILNAVN
Perlebryggeriet.pdf
ISBN
8627749115901

BESKRIVELSE

Studieopphold i Australia - en erotisk undergangssangDen norske jenta Jo kommer til byen Aybourne for å studere biologi. Hun flytter inn til den merkelige Carral, som bor alene i et nedlagt bryggeri og leser kjærlighetsromaner. Huset viser seg å leve sitt eget liv, preget av forråtnelse og gjæring, og umerkelig begynner de to kvinnenes liv å gli over i hverandre. En dag går det for langt, og virkeligheten viskes ut og blandes med Jos biologipensum, Carrals romaner, og bryggeriets historie.

Gunhild serverte lasagne med salat og hvitløksbaguetter, etterfulgt av jordbær med vaniljekesam og is. Jenny Hval er en norsk sanger, låtskriver, gitarist og forfatter fra Tvedestrand. Hun kalte seg Rockettothesky på debutalbumet To Sing You Apple Trees (2006), som ble kritikerrost i både Norge og utlandet.

Rett til gjengivelse i andre sammenhenger skal avklares med forlaget på forhånd, med mindre slik rett følger av lovgivning. Perlebryggeriet er en roman om seksuell oppvåkning, men også en insisterende beskrivelse av en verden hvor det individuelle ikke baserer seg på faste, avgrensede former og definitive forbud, men hvor livet snarere eksisterer i en slags erotisk tåke, hvor muligheten for å finne sammen i en felles kropp alltid ligger nærmere enn isolasjon og tilbaketrekning. Perlebryggeriet er en roman om seksuell oppvåkning, men også en insisterende beskrivelse av en verden hvor det individuelle ikke baserer seg på faste, avgrensede former og definitive forbud, men hvor livet snarere eksisterer i en slags erotisk tåke, hvor muligheten for å finne sammen i en felles kropp alltid ligger nærmere enn isolasjon og tilbaketrekning. Få Perlebryggeriet af Jenny Hval som bog på dansk - 9788792655882 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Bok: Perlebryggeriet Forfatter: Jenny Hval; Sider: 122; Handling: Sopp, forråtnelse og urin.

RELATERTE BØKER