Tolv magiske reiser

Tolv magiske reiser En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,25 MB
FILNAVN
Tolv magiske reiser.pdf
ISBN
4901128437101

BESKRIVELSE

Norges mest bereiste journalist, Jens A. Riisnæs, utga i 2002 reiseantologien Reisens magi. Så mange leste den at det var naturlig å lage en fortsettelse. Tolv magiske reiser er reiselitteratur på sitt beste, og bidragene hører til Riisnæs' absolutte favoritter. Som i Reisens magi er bidragsyterne i denne boka blant verdens fremste reiseskribenter.Den starter med Michael Palins reise i Hemingways fotspor på Cuba, og fortsetter videre til Japan, Egypt, Kypros, Krim-halvøya, Kasakhstan, Irak, Iran, Kasjmir, Tibet, Taiwan - og ender i Sibir. Reiseskildringene er magiske, med anekdoter og minneverdige opplevelser, atmosfære og liv. Her er beskrivelser av historie, kultur, samfunn og politikk fra flere av de mest interessante områdene i verden.

Som i Reisens magi er … LES MER bidragsyterne i denne boka blant verdens fremste reiseskribenter.Den starter med Michael Palins reise i Hemingways fotspor på Cuba, og fortsetter videre til Japan, Egypt, Kypros, Krim-halvøya, Kasakhstan, Irak, Iran, Kasjmir, Tibet, Taiwan - og ... Tolv magiske reiser Forfatter: Jens A. Riisnæs Veil.

En reise i denne delen av verden vil ikke være komplett uten et besøk ved Niagara Falls, som ligger på grensen mellom USA og Canada. Ingen reise til lands eller havs byr på sterkere inntrykk, og nå er vi glade for å starte opp igjen fra 16.juni! Vi feirer med å kjøre i gang med kampanje på alle våre reiser langs norskekysten. - Spar opptil 20% - Barn under 16 år reiser gratis i følge med en voksen - Ingen singeltillegg for å ben... Klassisk; Aktiv; Gruppe; Aktuelt - En Blogg av Tide Reiser .

RELATERTE BØKER