Den norske ølrevolusjonen

Den norske ølrevolusjonen - Hugo Ivan Hatland, Gahr Smith-Gahrsen, Skjalg Ekeland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hugo Ivan Hatland, Gahr Smith-Gahrsen, Skjalg Ekeland
DIMENSJON
5,81 MB
FILNAVN
Den norske ølrevolusjonen.pdf
ISBN
2372451793803

BESKRIVELSE

I Den norske ølrevolusjonen forteller Hugo Ivan Hatland de spennende historiene om ni utvalgte norske bryggerier. En gaveboka for alle som brygger selv eller har et lidenskapelig forhold til norsk øl.Nordmenn elsker øl! Det har i løpet av kort tid skjedd en ølrevolusjon i Norge. Etter at norsk ølindustri har stått stille i mer enn hundre år, har det fra begynnelsen av 2000-tallet til nå blitt etablert over 70 bryggerier i Norge. Felles for disse er at de er startet opp av hjemmebryggereDet er Nøgne Ø, Haandbryggeriet, Ringnes, Hansa, Voss Bryggeri, Lervig Aktiebryggeri, Kinn Bryggeri, Ægir og 7 Fjell Bryggeri. Dette er historier om dugnadsånd, gründere med stort pågangsmot og sterk kompromissløshet. Vi møter en rekke ildsjeler som har levd ut drømmen om å skape det perfekte ølet, og de har blitt belønnet med at stadig flere nordmenn ønsker å smake på nye øltyper. Boka har egne bryggekapitler for de som brygger selv, skrevet av Gahr Smith-Gahrsen. Blant de over 40 oppskriftene, finner du detaljerte fremgangsmåter for brygging av stout, porter, surøl, lys lager, pale ale, belgisk øl, juleøl, old ale og barley wine. Smith-Gahrsen forteller om sine egne erfaringer som brygger, og deler tips og råd med leseren. Boka er rikt illustrert med fotografier av Skjalg Ekeland. Bla i boka

jan 19, 2016. Motta nyhetsbrev fra biblioteket.

Nordmenn elsker øl! Det har i løpet av kort tid skjedd en ølrevolusjon i Norge. Den Norske Ølrevolusjonen. Share No Comment - Advertisement - Hold meg oppdatert.

RELATERTE BØKER