Duestien barnehage

Duestien barnehage - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Duestien barnehage.pdf
ISBN
4055129957060

BESKRIVELSE

En pappbok med faner for de yngste Karsten og Petra-leserne. Her kan voksen og barn lese sammen om alt som skjer i barnehagen og være med barna i Duestien barnehage på ulike aktiviteter. Karsten og Petra får være med å lage mat, de går på tur, de leker med biler og de tegner, og mye mer!En bok med gjenkjennelig temaer for de yngste barnehagebarna, med mange illustrasjoner med ord de kan lære. CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

De blir bestevenner â€" og det blir kosedyrene deres ogsĂĽ! K&P_Duestien barnehage_materie_ny.indd 4 Barnehage Duestien - fylkestannlege, offentlige tjenester, helse, tannhelse, barnehager, barnehagepark, barnetannpleie, skole, barnepass, barnehageplass, barnehage ... Norsk film. Karsten og Petra gleder seg til de skal på tur i fjellet med familiene sine.

I Duestien barnehagen der kan allting skje, du har lov å gråte men det beste er å le, dersom noen slår seg vrang, Karsten og Petra Duestien Barnehage feirer Lucia og har et Luciatog. - Duration: 1:19.

RELATERTE BØKER