En forunderlig verden. En helt spesiell fargeleggingsbok. Stress ned med tegning og fargelegging

En forunderlig verden. En helt spesiell fargeleggingsbok. Stress ned med tegning og fargelegging En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,29 MB
FILNAVN
En forunderlig verden. En helt spesiell fargeleggingsbok. Stress ned med tegning og fargelegging.pdf
ISBN
7817789717871

BESKRIVELSE

Mariann S Sæbjørnsen er en norsk bildekunstner som med sine håndtegnede illustrasjoner har laget fargeleggingsbøker hvor motivene gjenspeiler kunstnerens idè om å formidle vennskap, toleranse, glede og nysgjerrighet over det som er annerledes og fremmedartet. Bøkene er laget med tanke på at du også kan bruke alkoholbaserte tusjer og i denne boken er det også lagt til rette for «drodling» for de som ønsker det. Vi regner med at denne boken i likhet med den forrige, En sjelden fugl, blir en av fargeleggerenes favoritter.

Når slikt skjer, må du fokusere på pusten din. Begynn med å legge en hånd på magen og ta et dypt åndedrag. Stress, depresjon og fiendtlig innstilling øker risiko for slag.

Malin og den gamle klesklypa bok - Lillemor Vatn .pdf. ...

RELATERTE BØKER