Erindringer

Erindringer - Odd Mjelde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Mjelde
DIMENSJON
11,68 MB
FILNAVN
Erindringer.pdf
ISBN
6675805650891

BESKRIVELSE

Dette er beretningen om krigsårene slik Odd Mjelde opplevde dem. Fra militærtjenesten i 1939, til han avslutter sin militære løpebane høsten 1945, følger vi ham gjennom felttog og motstandskamp, arrestasjon og fangeleirer i Norge og Tyskland, tilbakekomst til Norge etter endt soning, videre motstandsarbeid i Norge, flukt til England med innrullering i Kompani Linge, sabotasjeaksjoner i Saltdalen og arbeid med hjemsending av krigsfanger. Krigsårene kom til å prege ham for resten av livet. Han kunne si at gjennom krigsårene hadde han sett det absolutt verste og beste av hva et menneske kan være. De positive sidene var det betingelsesløse kameratskapet og viljen til å hjelpe hverandre, uansett hvor håpløs situasjonen kunne være. Odd ville gjerne takke alle de som på forskjellig vis bidro til at han overlevde krigsårene, og denne fortellingen kan være et bidrag til det.

Du kan også være med til at bidrage til byens hukommelse. Skriv med på historien.

Schwach gir oss anledning til å være flue på veggen både i selskapslivet og på soverommet, han deler villig vekk graverende beskrivelser av folk og fe - noe basert på sladder - men for det meste basert på egne iakttakelser og ... Erindringer er 11 bokstaver langt og inneholder 4 vokaler og 7 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp erindringer i ordboka. Definisjon av erindringer i Online Dictionary.

RELATERTE BØKER