Fryktløs

Fryktløs - Lisa Gardner | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisa Gardner
DIMENSJON
6,7 MB
FILNAVN
Fryktløs.pdf
ISBN
7884372560142

BESKRIVELSE

Det siste D.D. Warren husker, er at hun befant seg på drapsstedet etter mørkets frembrudd. En gulvplanke som knirket, en lav, nynnende stemme i øret - før det ble svart. Hun ble funnet alvorlig skadet i bunnen av en bratt trapp, og nå kan hun ikke bevege seg uten at smertene er uutholdelige. Hun kan ikke jobbe. Hun kan ikke engang løfte den tre år gamle sønnen. Seks uker etter finner politiet et nytt offer. D.D. er den eneste som kan ha sett morderen. Den eneste måten hun kan huske på, er ved å trosse smerten - og frykten.«Spenning fra første til siste side! Fans av Michael Connelly og Harlan Coben kommer til å storkose seg.» LIBRARY JOURNAL«Et strålende plot gjør at Gardners thriller utmerker seg.» PUBLISHERS WEEKLY«Ingen leverer fulltreffere i denne sjangeren som hun gjør.» LEE CHILD«Obligatorisk lesning for alle spenningsentusiaster.» ASSOCIATED PRESS«Fengslende.» PUBLISHERS WEEKLY

Det er dessverre et ideal — spesielt blant menn — om å være fryktløs. Da vikingene plyndret Lindisfarne: Vold og fryktløs ære TIDEVANNSØY: Lindisfarne kloster lå typisk nok på en tidevannsøy og det var hit vikingene kom i 793. Foto: NTB SCANPIX Vis mer Da jeg var 21 år gammel, var jeg fryktløs.

0 antonymer for fryktløs. 0 relaterte ord for fryktløs.

RELATERTE BØKER