Hjemmelaget og lykkelig

Hjemmelaget og lykkelig - Tone Finnanger | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Finnanger
DIMENSJON
5,48 MB
FILNAVN
Hjemmelaget og lykkelig.pdf
ISBN
9626993993524

BESKRIVELSE

Denne gangen har Tilda tatt turen til fjells, og tatt bildene til boken på hytta der hele familien feirer jul sammen.De fleste av bokens modeller er laget i det lille syrommet på hytta med rustikke tømmervegger som bakgrunn, og med neste vinter og familiejul i tankene.Noen av modellene i boken tar litt tid å lage, håndapplikerte og håndquiltede som de er. Men de kan forenkles, og det finnes også et godt utvalg av enklere figurer og modeller.Hjemmelaget er et viktig tema i denne boken, figurene skal virkelig se hjemmelagede ut. Du finner engelen som har proporsjoner inspirert av primitive dukker fra tidligere tider, og dyrene er bevisst gjort for lange eller for tykke, og litt ekstra naive i sin fremtoning.Håper du finner noe å lage, og får en hyggelig og kreativ høst, vinter og jul!

Lähetetään 1-3 arkipäivässä. Osta kirja Hjemmelaget og lykkelig Tone Finnanger (ISBN 9788202451295) osoitteesta Adlibris.fi.

Osta kirja Hjemmelaget og lykkelig Tone Finnanger (ISBN 9788202451295) osoitteesta Adlibris.fi. Ilmainen toimitus Meillä on miljoonia kirjoja, löydä seuraava lukuelämyksesi tänään! Aina edulliset hinnat, ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksiin ja nopea kuljetus.

RELATERTE BØKER