Italiensk språkkurs, Fortsettelseskurs

Italiensk språkkurs, Fortsettelseskurs - Ann-Charlotte Wennerholm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann-Charlotte Wennerholm
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Italiensk språkkurs, Fortsettelseskurs.pdf
ISBN
5005766561442

BESKRIVELSE

Lytt-Du hører en frase på norsk, deretter to ganger på italiensk. Gjenta-Du gjentar i ditt eget tempo og lærer deg den riktige uttalen.Lær-Etter noen få repetisjoner kan du begynne å bruke ditt nye språk. Kurset er tospråkig og inneholder 468 fraser. Du lærer deg ca. 700 nye ord fordelt på 27 avsnitt med 3 timers spilletid.Boksen inneholder to kurshefter, en minigrammatikk og 3 cd-er.

Italiensk har offisiell status i Italia, Sveits, San Marino og Vatikanstaten, og snakkes av minoriteter i enkelte av Italias naboland, som Frankrike, Slovenia og Kroatia. I tillegg snakkes italiensk av innvandrergrupper i USA, Tyskland, Argentina, Brasil, Australia, Canada og en rekke ... Et språkkurs i Italia inkluderer også undervisning i italiensk historie, kunst, mat og kultur - noe som bidrar til å skape en mer helhetlig opplevelse også utenfor klasserommet.

Italiensk er også et av de fire offisielle språkene i Sveits . I kantonen Ticino og de sørvendte dalførene av kantonen Grigioni (tysk Graubünden), med henholdsvis ca.

RELATERTE BØKER