Maurits Hansen som forteller

Maurits Hansen som forteller - Olaf Øyslebø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olaf Øyslebø
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Maurits Hansen som forteller.pdf
ISBN
5984078114730

BESKRIVELSE

Boka handler om Maurits Hansens fortellermåter, hvordan han lager en god historie. Den er også ment å skulle fungere som introduksjon til hans forfatterskap. Både dikteren og diktningen hans introduseres derfor parallelt med analysene

Både dikteren og diktningen hans introduseres derfor parallelt med analysene Søkeresultater for Maurits Hansens fortellerkunst - Haugenbok.no Boka handler om Maurits Hansens fortellermåter, hvordan han lager en god historie. Den er også ment å skulle fungere som introduksjon til hans forfatterskap.

Norsk forfatter, publisist og overlærer i Kongsberg. Regnet som en av tre betydelige norske forfattere i 'generasjonen' før Wergeland - Welhaven: Mauritz Hansen (1794-1842) Henrik Anker Bjerregaard (1792-1842) Conrad Nicolai Schwach (1793-1860) Som forteller var Hansen inspirert av europeiske forfattere som Walter Scott, La Fontaine, Goethe og Schiller.

RELATERTE BØKER