Strikk til barn

Strikk til barn - Helgetun. Marte | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helgetun. Marte
DIMENSJON
11,13 MB
FILNAVN
Strikk til barn.pdf
ISBN
5593791163884

BESKRIVELSE

60 sjarmerende, praktiske oppskrifter til barn 0 - 6 år.Forfatter og designer Marte Helgetun har lekt med pinner og garn hele livet, og i denne sjarmerende og praktiske strikkeboken presenterer hun.over 60 oppskrifter på gensere, jakker, bukser, kjoler, skjørt, luer og skjerf i størrelsene 0-6 år. Alle oppskriftene er skrevet på en enkel måte, uten forkortelser og for mye fagspråk.Strikk til barn er gjennomillustrert med bilder av de søte små i myke plagg, og den er selvskreven i samlingen til alle strikkeglade.Foto er ved Nathan W. Lediard....Bla i boken:

I denne kolleksjonen finner du strikk som både luner og pynter. Til sammen utgjør det en skjønn liten garderobe som kan brukes i barnehage, skole og fest.

De fineste barneklærne strikker du selv! Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Strikk til barn - hos oss finner du komplette garnpakker og strikk til barn.

RELATERTE BØKER