Til min vidunderlige datter

Til min vidunderlige datter - Pam Brown | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pam Brown
DIMENSJON
9,33 MB
FILNAVN
Til min vidunderlige datter.pdf
ISBN
4602908136716

BESKRIVELSE

Denne vakre boken er en flott gave til en datter som beriker livet ditt med en slik glede, lys og skjønnhet. Dere er knyttet sammen i kjærlighet, og hun gjør deg så stolt!

Så jeg kan skrive hva jeg vil, så sterkt jeg vil, det blir aldri i nærheten likevel. Derfor kan jeg også leke litt med ordene, og med diktskrivingen. Jeg har et bra forhold til min sønn, mens forholdet til min datter er dårlig.

Jeg håper at livet vil behandle deg vel, Jeg håper du tar gode valg og vil ta vare på deg selv. Og uansett hva som hender, er du min stolhet og min skatt Jeg ønsker deg kun det beste Min kjære datter, ingenting i verden er viktigere enn deg, skriver Nazish Khan.

RELATERTE BØKER