12.000 mil på kryss og tvers gjennom Afrika

12.000 mil på kryss og tvers gjennom Afrika - Jarle Auset | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Auset
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
12.000 mil på kryss og tvers gjennom Afrika.pdf
ISBN
3230209902602

BESKRIVELSE

Bli med på en reise sammen med Jarle og reisevennen Betsy (bilen) gjennom hele det afrikanske kontinentet, hjem til Norge. Jarle Auset har bygd en spesialutgave av en Land Rover Defender, slik at det har vært mulig å bo og leve i bilen i flere år. Reisen starter i Sør Afrika og tar deg gjennom det sørlige Afrika, før den går østover og opp til pyramidene i Sudan. Der snur plutselig Jarle og reiser sørover til Sør-Afrika igjen for et lite sykehusbesøk før han reiser opp til Vest-Afrika. Totalt 43 afrikanske og et titalls land i Europa ble besøkt. En reise som varte i to og et halvt år på 12.000 mil med utrolig varierende veidekke, fra asfalterte motorveier til dype, gjengrodde jungelstier.

Torild, Moland. 121 fantastiske opplevelser i Norge Sommerlige ferietips fra nord til sør 12.000 mil på kryss og tvers gjennom Afrika.

Sanghefte by Tor Inge Jøssang - issuu pic. S gate gjennom.

RELATERTE BØKER