Ferieparadiset

Ferieparadiset - Jeff Kinney | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
10,37 MB
FILNAVN
Ferieparadiset.pdf
ISBN
2373116371232

BESKRIVELSE

Latterbombe om Greg og resten av familien som denne gangen er på juleferie -- i billigbokutgave. For å slippe unna stress og mas har familien til Greg bestemt at de skal tilbringe julen på et feriested i stedet for hjemme. Men det som skulle ha vært en stressfri ferie, ender opp med å bli et sant feriemareritt. Jeff Kinney er verdens kanskje MEST populære barnebokforfatter. En pingles dagbok har nå passert 180 millioner solgte bøker på verdensbasis, og millioner av barn verden rundt har blitt lesere nettopp på grunn av disse bøkene. Den første boka i serien Diary of a Wimpy Kid utkom i USA i 2007, og ble en umiddelbar braksuksess.

Om forfatteren. Sol, bading og safari? Vi på Kenzan Tours har et stort utbud av reiser til Zanzibar. Velg mellom å tilbringe hele ferien på denne paradisøya, eller kombiner Zanzibar med en safari i Tanzania eller i andre afrikanske land. Ferieparadiset er stengt fram til oktober Korona; Alle saker; Tall; Direkte; Tips oss; Av Rune Grønlie.

Jeff Kinney; Jon Arne Arnseth (Oppleser) ; Jan Chr. Næss (Oversetter) Serie: En pingles dagbok 12.

RELATERTE BØKER