Isadora Måneblomst og snøgutten

Isadora Måneblomst og snøgutten - Harriet Muncaster | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harriet Muncaster
DIMENSJON
4,29 MB
FILNAVN
Isadora Måneblomst og snøgutten.pdf
ISBN
2953607246562

BESKRIVELSE

Bli med barnas søteste favoritt på et magisk og sjarmerende vintereventyr - perfekt for norske lesere!Isadora har en mamma som er alv, og en pappa som er vampyr. Selv er hun litt begge deler. Derfor elsker hun både nattemørket, svarte ballettskjørt, solskinn og den trofaste Rosa Kanin.Dessuten elsker Isadora å leke i snøen, særlig når snøskulpturene hun har laget blir levende! Dessverre varer ikke snømagi for alltid. Klarer Isadora å redde de nye vennene sine før de smelter?Isadora Måneblomst er spesiell fordi hun er annerledes. Halvt vampyr, halvt alv - helt unik!Harriet Muncaster er forfatter og illustratør. Hun elsker alver, katter og alt som er glitrende, rosa og bittelite. Hun har foreløpig skrevet og illustrert 8 bøker om vampyralven Isadora Måneblomst, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk.

Isadora lager en snøgutt, men fordi snøen er magisk, blir snøgutten levende. Isadora Måneblomst er helt spesiell. Det har seg nemlig slik at moren hennes er en alv, faren er vampyr, og Isadora er litt av begge deler.

Se flere bøker fra Harriet Muncaster. Kjøp billige bøker, kontorrekvisita, hobbyartikler og leker innen isadora måneblomst hos Adlibris / Søk. Filter Isadora måneblomst Format.

RELATERTE BØKER