Kazarenes leksikon

Kazarenes leksikon - Milorad Pavic | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Milorad Pavic
DIMENSJON
4,81 MB
FILNAVN
Kazarenes leksikon.pdf
ISBN
5554310274964

BESKRIVELSE

I stedet for et konvensjonelt "plot" organiseres lesningen av denne boka som tre oppslagsbøker, en for jødedommen, en for kristendommen og en for islam, med begreper, navn og fenomener definert fra hver av disse tre ståstedene. Sammen utgjør de bruddstykker av kazarenes historie. Dette er den kvinnelige utgaven, det finnes også en mannlig utgave av boka.

Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. Varenummer: bo-47291. Leksikonroman med 100 000 ord.

Slownik Chazarski (Dictionary of the Khazars) Warszawa, tCHu, 1993, 2004. Dicionario Kazar (Dictionary of the Khazars) BOK: I serien «serbisk fiksjon», der de to versjonene av det originale verket «Kazarenes leksikon» tidligere har kommet ut, utgir nå Solum forlag Veselin Markovic\' kritikerroste «Opp til ... "Man kan aldri få for mange lister.

RELATERTE BØKER